BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Nilüfer ilçemiz kaymakamı Sayın Murat SÜZEN kurumumuzu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Sayın kaymakamımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmen ve Öğrencilerimize Yönelik Gerçekleştirdiğimiz İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerimiz Devam Ediyor.

Mrt

Öğrencilerimizle yangın ve tahliye tatbikatlarımızı gerçekleştirdik.

Mrt

İlçemiz iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarınca tüm okul personelimize iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmiştir.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Yunus Bulut Kurumumuzu Ziyaret Ederek, Kendisiyle Mesleki Eğitim Üzerine İstişarelerde Bulunulmuştur.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Heyecanı

Ock

Okulumuzda Rehberlik Servisi ve Motorlu Araç Teknolojisi Bölümü işbirliği ile Kariyer Günleri kapsamında söyleşi ve etkinlik yapılmıştır.

Okulumuz öğrencilerini mesleklerinde uzman kişilerle buluşturarak onlardan meslekleri ve gelecek hedefleri konusunda paylaşımda bulunması amacıyla okulumuza davet ettiğimiz GÜMOSED dernek başkanı Ersin Gökdağ okulumuza gelerek öğrencilerimizle bir söyleşi gerçekleştirmiştir.

Etkinlik sonrasında Ersin Gökdağ tarafından organize edilen öğle yemeği öğrencilerimize ikram edilmiştir.

Ock

Rehberlik Servisimizce "Bilinçli Teknoloji Kullanımı Farkındalık Geliştirme Çalışması"  kasım ve aralık aylarında gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuzda Rehberlik Servisi ve Makine Teknolojisi Bölümü işbirliği ile Kariyer Günleri kapsamında söyleşi ve etkinlik yapılmıştır.

Ock

Eylül ayı içerisinde okulumuz rehberlik servisi tarafından öğretmenlerimize yönelik eğitim ortamlarında dijitalleşmenin sosyal ve psikolojik etkileri konusunda sunum gerçekleştirilmiştir.

Ekm

'Ahilik Haftası Etkinlikleri' kapsamında merkezimizde öğrencilerimize İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Dr. Kutbettin AKYÜZ'ün Ahilik temelinde olmak üzere, ' İslam Ticaret Ahlakı' 'Üretim ve Tüketim Ahlakı', 'Rızık Ahlakı', 'Helal Bilinci', 'Helal Kazancın Önemi', 'Sözde ve İşte Doğruluk', 'Kardeşlik Ahlakı', 'Birlikte Çalışma Ahlakı' başlıklı konferanslar verilmiştir.

Eyl

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Mesleki Eğitim Akreditasyonu, 2022-1-TR01-KA121-VET-000062394 numaralı projesi kapsamında, Fransa'nın Lyon şehrinde 08.06.2023 - 05.09.2023 tarihleri arasında uzun dönemli öğrenci hareketliliği gerçekleştirilmiştir. Bu hareketlilikte merkezimiz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı’ndan 4 öğrencimiz, Müdür Başyardımcımız Erşah SÖNMEZ, Öğretmenlerimiz Mustafa ORAL ve Ayşegül KARAGÖZ refakatinde 90 gün Yusu Regnum Steak House 2 de aşçılık üzerine staj yapmışlardır. Öğrencilerimiz Lyon bulunan müze ve diğer önemli kültürel yerler ziyaret ettiler.

Haz

Merkezimizin Mezuniyet Töreni Eğitim Paydaşlarımızın ve Bursa’mızın Sanayi ve Ticaretinin Protokolü katılımlarıyla; eğitimlerini başarıyla tamamlayan ustalarımız adına gerçekleşmiştir.

Mezun Ustalarımıza belgeleri takdim edilmiştir.

Haz

İMEP çocuk işçiliği ile mücadele çalışmaları kapsamında, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve BESOB iş birliğinde “Çırak Öğrencilerim Ustalık Yolunda” Farkındalık Toplantısına okulumuzun idari kadrosu katıldılar.

Haz

İMEP Projemiz kapsamında Okulumuz öğrencileri sporla sosyal uyum etkinliklerine canlı langırt interaktif şişme oyunu ile devam ediyor.

Fiziksel, zihinsel çok yönlü gelişim sağlama sürecinde öğrencilerimize katkıda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.