BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Mesleki Eğitim Merkezi

Yusuf GÜRKEN - Merkez Müdürü

1970 Sivas Yıldızeli’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Yıldızeli, Erzurum ve İstanbul’da, Yüksek öğrenimini Uludağ üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladı. Öğretmenliğe 1995 yılında İstanbul’da başladı. Aynı yıl Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde felsefe ve din bilimleri üzerine yüksek lisans eğitimine başladı ve 1998 yılında mezun oldu. 1995-2016 yılları arasında sırasıyla İstanbul Kağıthane Namık Kemal İlköğretim Okulu, Bitlis Tatvan İmam Hatip Lisesi, Bursa İnegöl Çakır Çiftliği İlköğretim Okulu, Bursa Yıldırım Mimar Sinan Meslleki ve Teknik And. Lisesi, Osmangazi Hürriyet Tic. San. Odası İlköğretim Okulu, Sakarya İlköğretim Okulu ve Mehmet Torun Özel Eğitim Meslek Okulu’nda Din Kültürü ve Ahl. B. Öğretmeni olarak çalıştı. 2016-20223 Yılları arasında Mehmet Torun Özel Eğitim Meslek Okulu’nda idarecilik görevlerinde bulundu. Avrupa Birliği projeleri kapsamında eğitim programları ve uygulamalarının geliştirilmesi, dijital öğrenme teknikleri gibi 3 ayrı projede yürütücü ve katılımcı olarak görev aldı. 1 Ağustos 2023 tarihinde okulumuza müdür baş yardımcısı olarak atandı. Halen okulumuzda müdürlük görevini yürütmektedir.