BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Okulumuzda Avrupa Birliği fon desteği ile yapılan imepvet4job programı kapsamında gerçekleştirilen Sanat ve Spor Sosyal Uyum faaliyetleri yapılıyor

Besob Başkanı Sayın Fahrettin Bilgit, Besob Genel Sekreteri Rafiz Vatansever, Bursa Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Mustafa Genç, Bursa Demirciler Odası Başkanı İzzet Güven, Bursa Elektronikçiler Odası Başkanı Erkan Kırcalı, Bursa Pastacılar Odası Başkanı Necip Daş çalışmaları yerinde incelemek üzere okulumuza ziyarette bulundular

Unutma Türk!!

Korkma diye başlıyor senin İSTİKLAL MARŞIN!!

Gençlerimiz geleceğimiz.

Saygı ve minnetle...

Okulumuzun 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bu özel günde okulumuz kadın eğitimcileri ve personelini tebrik ederek çiçeklerini takdim eden okulumuz  Mdr Sn Erşah Sönmez ve Mdr Baş Yrd. Sn.Mustafa Oral'a teşekkür ederiz

Ock

Nilüfer Kaymakamı Sayın Dr. Mustafa ÖZARSLAN ve Nilüfer ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Muharrem TÜFEKCİ Merkezimizi ziyaret ettiler.   İdareci, öğretmen ve öğrenciler ile söyleşide bulundular. Kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz.

Ara

İMEP kapsamında BESOB Elektronikçiler Odası üyelerine Merkez Müdürümüz Sn. Erşah Sönmez ve Müdür Baş Yardımcımız Sn. Mustafa Oral ve İMEP Bursa Rehber Öğretmeni Sn. Mukaddes  Karaoğlan'ın sunumları ile Usta Eğiticilik-Ustalık-Çıraklık sistemi hakkında bilgi verildi.  Ramada Plazada gerçekleştirilen etkinlikle Merkezimize destek veren BESOB Başkanı Sn. Fahrettin Bilgit ve Elektronikçiler Odası Bşk Sn. Erkan Kırcalı' ya teşekkür ediyoruz .

Ara

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği içerisinde yürütülen İMEP Projesi kapsamında Bursa Ayakkabıcılar Odası Üyelerine Merkez Müdürümüz Sn. Erşah Sönmez ve Mdr Baş Yrd. Sn. Mustafa Oral'ın sunumları ile Usta Öğreticilik Eğitimi verildi. Besob Başkanı Fahrettin Bilgi'ye, Besob Genel Sekreteri Rafiz Vatansever'e, Bursa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Kaynar'a teşekkür ediyoruz.

İMEP Kapsamında Sanatla Uyum Etkinlikleri

Ara

Eğitimde Dönüşüm Semineri Merkez Müdürümüz Sn. Erşah Sönmez'in sunumu, idareci ve öğretmenlerimizin katılımı ile devam ediyor.

Ara

İMEP İstihdam için Mesleki Eğitim Programı kapsamında Çıraklık ve Mesleki Eğitim yoluyla Suriyeli ve ev sahibi öğrencilerimiz görsel sanatlar etkinlikleri ile sosyal uyum faaliyetlerinde bulunuyor.

Ara

Merkezimizde Üstün Başarı Belgesi alan öğretmenlerimize belgelerini Okul Müdürümüz Sn. Erşah SÖNMEZ  takdim ederek tebriklerini iletmiştir.

Ara

Merkezimizin Kariyer Günleri Programı kapsamında eski mezunlarımızdan 5 Star Metal firmasının sahibi Sn. Şenol Köksal Bey'in katılımıyla öğrencilerimize ''Kendi İşini Kurmak'' konulu panel ile bilgi verilmiştir.

Kas

MERKEZİMİZDE USTA ÖĞRETİCİLİK KURSU AÇILACAKTIR. KATILMAK İSTEYENLERİN GEREKLİ BELGELERLE BİRLİKTE MÜDÜR YARDIMCISI MEHMET ŞAHİN E BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.